Livrare gratuita EXPRESS la comenzi cu valoare peste 299 lei!Reduceri de 50% la toata gama de produse!!!

Trei sfaturi pentru bebeluși fericiți și mai sănătoși

Trei sfaturi pentru bebeluși fericiți și mai sănătoși
Este o muncă grea și adesea ingrată să fii mamă. Dar este unul dintre cele mai satisfăcătoare roluri dintotdeauna. Acum că am lămurit acest aspect, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva sfaturi pentru a vă face viața mai ușoară pentru dumneavoastră și pentru bebelușul dumneavoastră.
Fie că ești un părinte nou sau copilul tău este aproape de a se alătura marii familii, există puține lucruri mai satisfăcătoare decât aducerea acasă a unui nou-născut. Cu toate acestea, uneori, în acele prime luni de viață ale unui nou-născut, este greu de spus cum se simte micuțul tău pachet de bucurie.
Primul semn că ceva ar putea fi în neregulă vine, de obicei, atunci când dezvoltarea lor încetinește. Ei bine, eu sunt aici pentru a vă spune că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Nu toți bebelușii se dezvoltă în același ritm - și asta este în regulă. Dar nu vă faceți griji; există totuși lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta copilul să își atingă potențialul maxim.
1. Nu intrați în panică din cauza reperelor de dezvoltare.
Este ușor să te lași copleșit când vine vorba de cât de repede ar trebui să învețe cel mic lucruri noi. Dar nu intrați în panică dacă nu se rostogolește sau nu se târăște în același timp cu prietenii lui.
Fiecare copil se dezvoltă în propriul ritm - și există o mulțime de modalități prin care îl puteți ajuta să își atingă potențialul maxim (chiar dacă durează un pic mai mult).
2. Vorbiți cu ei
Nu este vorba doar de ceea ce spui sau cât de tare o spui - ci și de cât de des o spui. Mai mult decât orice altceva, vorbitul cu bebelușul tău îl ajută să învețe abilitățile lingvistice. De asemenea, întărește legătura dintre voi doi și îl face să se simtă mai confortabil în preajma străinilor (ceea ce este important atunci când începe să iasă în lume).
Seara, înainte de culcare, când îl îmbrăcaţi într-o pijama de bebeluşi curata şi frumos mirositoare, aveţi ocazia perfectă de a purta o discuţie cu cel mic, poate îi spuneţi şi o poveste, ceea ce ne duce la următorul sfat:

3. Citiți cărți împreună
Cititul este o altă modalitate excelentă pentru bebeluși de a învăța cuvinte noi și de a-și dezvolta abilitățile de alfabetizare.
Îl puneţi pe cel mic într-o păturică bebe, care poate ulterior o să devină şi un partener de nădejde, şi citiţi.

În cele din urmă, bebelușul tău se bazează pe tine pentru a se asigura că își atinge potențialul maxim. Iar pe măsură ce copilul tău crește și se maturizează, îți va fi mai ușor să evaluezi cum se descurcă. Dar, deocamdată, iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a-i oferi cea mai bună bază posibilă.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!