Livrare gratuita EXPRESS la comenzi cu valoare peste 299 lei!Reduceri de 50% la toata gama de produse!!!

Pregătirea pentru Venirea pe Lume a Bebelușului: 5 Sfaturi Utile

Pregătirea pentru Venirea pe Lume a Bebelușului: 5 Sfaturi Utile
Perioda sarcinii este una dintre cele mai frumoase, iar cu fiecare zi care trece ești mai aproape de momentul unic în care îți vei ține copilul în brațe pentru prima dată. Pe cât este de emoționantă sarcina, pe atât de solicitante pot fi pregătirile pe care le vei face înainte de venirea pe lume a bebelușului.
Descoperă în continuarea acestui articol 5 sfaturi pentru a te pregăti corespunzător înainte de mult așteptatul moment al nașterii.
Informează-te despre vaccinare
Informarea cu privire la vaccinare este importantă înainte de nașterea bebelușului. Există vaccinuri incluse în schema națională de vaccinare, după cum se poate observa în imaginea alăturată.
Dacă primele 2 vaccinuri, impotriva tuberculozei și a hepatitei B, se fac în maternitate, următoarele se vor face la medicul de familie.
Alături de vaccinurile incluse în schema națională de vaccinare, există vaccinuri opționale, după cum poți vedea în imaginea de mai jos.
Primul dintre acestea – Rotarix sau RotaTeq - se administrează în primele 6 săptămâni de viață.


Pregătește camera bebelușului
Camera bebelușului necesită cele mai multe pregătiri, aceasta fiind și încăperea în care cel mic își va petrece o mare parte a timpului. De nelipsit este pătuțul pentru bebeluș, care trebuie să fie stabil, fiind ideal să optezi pentru un model care să îți permită reglarea înălțimii saltelei.
De asemenea, vei avea nevoie de o saltea sau de o măsuță pentru înfășat, pe care o poți alege în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. În alegerea acestora este important să ții cont atât de siguranța bebelușului, cât și de confortul tău.
Vei mai avea nevoie de un dulap pentru păstrarea hainelor bebelușului, iar camera ta este completă. Poți avea, totodată, un coș sau un dulăpior pentru jucării, dar acesta nu este necesar în primele luni de viață ale bebelușului.

Achiziționează scaunul auto potrivit
Un alt produs pe care este obligatoriu să îl cumperi înainte de nașterea bebelușului este scaunul auto. Acesta îți va fi de folos atunci când vei veni cu bebelușul acasă de la maternitate și în toate plimbările tale cu mașina.
Asigură-te că folosești un scaun care poate fi utilizat încă de la naștere, care dispune de certificările ECE R44 sau i-Size. Acestea atestă că scaunul a fost testat la impact frontal și la impact din spate.
Totodată, în primele 15 luni sunt recomandate scaunele auto cu spatele la sensul de mers, deoarece acestea oferă bebelușului o protecție sporită în cazul unui impact.
Alege căruciorul
Căruciorul va fi nelipsit în plimbările tale cu bebelușul. Poți opta pentru un model modular, dacă îți dorești un cărucior pe care să îl poți utiliza de la naștere până la 36 de luni. O mare parte a cărucioarelor sunt formate din landou, partea sport și scoica auto.
O altă variantă de cărucior auto este cel transformabil, care are o singură componentă, ce se transformă din landou în unitatea sport. Odată ce bebelușul va împlini vârsta de 6 luni, va putea utiliza un cărucior sport, care este disponibil într-o gamă variată, acesta remarcându-se prin greutatea și dimensiunile reduse.
Cumpără hăinuțele pentru primele luni ale bebelușului
Hăinuțele bebelușului sunt alte produse pe care trebuie să le cumperi înainte de naștere. Iată de ce vei avea nevoie:
· Body-urile - sunt cele mai practice articole vestimentare din garderoba bebelușului tău. În magazinul Pontzy găsești body-uri din bumbac 100%, cu imprimeuri drăgălașe, ce vor asigura confortul celui mic.
· Pantaloni – cu sau fără talpă, aceștia sunt ușor de îmbrăcat, astfel încât tu să îl poți schimba pe cel mic fără dificultate.
· Accesorii – căciulițele și bentițele sunt nelipsite din garderoba bebelușului tău. Tocmai de aceea te așteptăm cu cele mai drăgălașe modele, pe care cel mic le va îndrăgi cu siguranță.
· Pijamale – cele mai confortabile în primele luni de viață sunt modelele întregi, care pot fi îmbrăcate cu ușurință.
· Încălțăminte – botoșeii sunt ideali pentru primele luni ale bebelușului, deoarece sunt confortabili și îi vor ține cald în zilele reci de iarnă.
· Șosete – ciorapii și șosetele sunt alte produse de care bebelușul are nevoie din primele luni.  
Cu totul inedită este paturica cu 2 fețe, cu ajutorul căreia vei putea importaliza fiecare zi, lună și an al bebelușului, în fotografii memorabile. Aceasta vine cu 2 șnururi din bumbac, care îți permit selectarea cifrelor corespunzătoare zilelor sau lunilor pe care cel mic le împlinește.
Pe durata pregătirilor pe care le vei face până îți vei cunoaște bebelușul, fă-ți timp să te bucuri de fiecare clipă. Toate aceste momente unice, pline de emoție, te pregătesc pentru una dintre cele mai frumoase călătorii – cea de părinte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!