Livrare gratuita EXPRESS la comenzi cu valoare peste 299 lei!Reduceri de 50% la toata gama de produse!!!

De ce e important sacul de dormit pentru bebeluși

De ce e important sacul de dormit pentru bebeluși
De ce e important sacul de dormit pentru bebeluși
Sacul de dormit îi oferă bebelușului siguranță în timpul somnului, spre deosebire de păturici care pot reprezenta un pericol pentru cel mic. Oferă un somn odihnitor, confortabil și o temperatură constantă.        
Sac de dormit este un accesoriu care a devenit foarte popular în ultimii ani.Tot mai mulți părinți îl achiziționează pentru bebelușii lor pentru că este un accesoriu creat pentru a le oferi un mediu mai sigur celor mici.

Înlocuiește așternuturile clasice de învelit
Este recomandat să fie purtat de la naștere până la vârsta de 4 ani. A fost conceput pentru a înlocui așternuturile clasice de învelit. Necesitatea lui a pornit de la ideea ca cei mici să rămână înveliți pe tot parcursul somnului și să nu riște să se sufoce cu o pătură care să le acopere fața.

Confort în timpul somnului
Sacul de dormit înlocuiește și necesitatea de a înfășura copilul, lăsându-i libere mâinile și partea superioară a corpului, acest lucru îl împiedică pe cel mic să alunece în interior și îi asigură confort în timpul somnului. Cei mici adoră să se miște în timpul somnului și datorită sacului nu vor rămâne descoperiți, asa cum se întâmplă dacă ar fi înveliți cu o păturică normală. Pe piață, există saci de dormit care au funcție multiplă, fiind folosiți și ca zonă de joacă, plăpumioară sau păturică.
Te trezești des să-l învelești pe cel mic? Renunță la acest obicei! Hai să vedem câteva avantaje extraordinare ale utilizării unui sac de dormit pentru vârsta 0 – 6 luni.

Beneficii sac de dormit bebeluși:
Nu ai nevoie de așternuturi suplimentare;
Bebelușul va avea temperatura potrivită, îi e bine și cald;
Datorită materialelor calitative și moi din care sunt confecționați sacii, bebelușul se simte mângâiat și doarme neîntrerupt, reduce episoadele de trezire;
Nu rămâne dezvelit;
Bebelușul doarme în siguranță, sacul creează un mediu de somn sigur;
Sacul elimină riscul ca bebelușul să-și blocheze piciorușele în barele pătuțului;
Bebelușul asociază sacul cu somnul și trecerea de la babynest, coșuleț sau pat se face foarte ușor, condițiile de somn rămân la fel;
Este util atunci când plecați în vacanță, rutina de somn nu îi va fi afectată daca bebelușul are sacul cu el;
Cel mic poate să doarmă în sac și în cărucior, afară;
Este foarte ușor de folosit, nu conține piese care să pună în pericol viața bebelușului;

Sacul este ușor și rulat ocupă puțin spațiu în bagaje.
Este foarte important să știm cum alegem un sac de dormit bun care să facă diferența între un somn precar și unul odihnitor. Pe Pontzy.ro vă recomandăm cei mai calitativi saci de dormit din materiale naturale pentru bebeluși și copiii mici! Este o investiție care merită pentru siguranța și confortul celor mici!

 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!